• Svenska
  • English

LENINBADET 10 ÅR – KALASPRISER PÅ DAGPAKET

LENINBADET 10 ÅR – KALASPRISER PÅ DAGPAKET

För tio år sedan, en blåsig dag i september, öppnade vi upp portarna till Leninbadet för första gången. Många var de gäster och nyfikna stadsbor som hängde på låset för att se vad vi hittat på nere i källaren så länge. Nu, tio år senare, har tusentals människor umgåtts, njutit och badat med Lenin. Från början hade vi en 37-gradig bubbelpool, ångbastu, fotbad, ett isande kallbad och relaxrum. Några år senare, när vi förstod att fler ville bada än vad det fanns plats för, byggde vi till en avdelning med fler fotbad, en klassisk het torrbastu och upplevelsedusch.

Nu när Leninbadet firar 10 år vill vi naturligtvis bjuda in er för att besöka badet till kampanjpris – ja, faktiskt samma försiktiga pris vi började med vid premiären för att locka de första gästerna, nämligen 100 kronor per person. Vill ni komplettera ert spabesök och stanna en stund extra i vår mysiga restaurang, kan ni lägga till en hundralapp och få antingen en frukostbuffé eller husmansbuffé på kvällen. Erbjudandet gäller måndag-torsdag under september och oktober 2017.

Kom ensam, ta med frugan, jobbgänget eller hela tjocka släkten på en lite lyxigare vardag hos oss och lämna hotellet stärkt, ren och utvilad! För att boka in dig/er, ring oss på 0340-18050 eller skicka ett mail till gastis@hotellgastis.se för att göra en bokningsförfrågan. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden och/eller rabatt.

Uppge bokningskod: ”LENINBADET 10 ÅR” för att boka till kampanjpris.

Öppettider Leninbadet: 11.00-22.00
Öppettider Frukostbuffé: 06.00-10.00 (Ni är välkomna att sitta kvar och smälta frukosten i restaurangen tills badet öppnar)
Öppettider Husmansbuffé: 18.00-22.00

Villkor: Barn upp till 15 år betalar halva priset vid besök tillsammans med målsman. Efter 18.00 är det 18-årsgräns i Leninbadet. Kampanjpris 100:- för frukost eller husmansbuffé ges endast i samband med bokning av Leninbadet. Gäller endast vid förbokning via telefon eller mail.

Hjärtligt välkomna att fira med oss i höst!

 

Ps. Om du har Facebook kan du vara med och tävla om gratis bad för två personer! Gå in på vår sida för att läsa mer och för att tävla: www.facebook.com/hotellgastis