• Svenska
  • English

Vi bjuder på kvällsmaten

Vi bjuder på kvällsmaten

Frukost vardagar: 06.00 till 10.00
Frukost lördagar: 07.00 – 10.00
Frukost söndagar: 07.00 – 11.00
Kvällsbuffé alla dagar: 18.00 – 22.00

Lunch efter förbeställning mån-söndagar
À la carte-middag går att förboka mån-torsdagar, minst 8 personer

För våra gäster ingår alltid både frukostbuffé och husmansbuffé på kvällen i rumspriset, när man bokar sitt rum direkt med hotellet. Kaffe med dopp och färska tidningar finns till hands i receptionen hela dagen.

(Husmansbuffé ingår inte i vissa kampanjer som bokas genom externa bokningsystem. Bokar du din vistelse här på vår hemsida ingår den alltid! )

Under många år var Gästis Matsalar ett begrepp i Varbergs restaurangliv. Matsalen med utsikt över Engelska parken är idag i första hand till för våra hotellgäster men vi välkomnar också besökare utifrån plats.

På morgonen slår vi upp dörrarna till vår frukostbuffé, där du hittar allt som hör morgonen till. Slå dig ner i vår trivsamma matsal med tidning eller bok och njut av mat och utsikt!

N83B3026På kvällen serverar vi vår uppskattade husmansbuffé. I den ingår minst två hemlagade varmrätter (varav en vegetarisk), smörgåsmat, grönsaker, delikatesser, dricka, kaffe och kaka. 
Dessutom serveras alltid en vegetarisk soppa med dagsfärskt bröd.

Konferensgäster och andra middagssällskap erbjuds specialkomponerade flerrättersmenyer, allt efter önskemål.
 Allt som serveras i Gästis Matsal är tillagat i vårt eget kök, under överseende av vår köksmästare Jossan Carlsson.

I vår vinlista finns ett urval av viner från världens alla hörn, handplockade för att de ska passa köksmästarens infall. För den som föredrar öl har vi ett flertal sorter från när och fjärran.

I vår välförsedda bar finns – förutom det klassiska barutbudet – ett stort urval av maltwhisky, rom, calvados, grappa, marc och fruktsprit.

N83B2980Efter maten kan den som vill dra sig tillbaka till vår trivsamma röksalong. Kanske för att prova någon av våra direktimporterade Havannacigarrer?

Vill du veta mer om Hotell Gästis och historien om Gästis Matsalar?

Läs mer på länken nedan.
Hotell Gästis – Elisabeth Hallin (PDF)