Arbetets söner och döttrar

Det är tack vare hårt arbetande människor som Hotell Gästis får liv! Vår personal har tillsammans mer än tvåhundra arbetsår bakom sig och är Hotell Gästis största tillgång. Här ett axplock ur vår gedigna personalstyrka…

Ann-Charlotte  – Sköter alla papper och siffror på våra hotell och har dessförinnan tjugo års erfarenhet som gästernas favoritreceptionist.

Kevin Overby Kristensen – Denne syrianske helkroppsmassör dyker upp i alla sammanhang på Gästis. Sköter tvätt, behandlingar, transporter och städning och tränar på fritiden sina redan svällande muskler.

Josefine Carlsson – Veteran i köket vid tjugotvå års ålder och ruggigt effektiv vid grytorna. Vald till bästa kompis på Gästis tre år i rad!

Gustaf Erling – Hotellets lugnaste institution med ansvar för våra 15 000 böcker. När han inte jobbar i bar och reception hos oss tar han det lugnt som bibliotekarie på Munkagårdsgymnasiet.

Jonte Källqvist – Får i genomsnitt tjugofem lappar om dagen med sådant som han som vaktmästare omedelbart måste fixa. Har numera ansvar för två hotell, något som fått positiva effekter på hans TV-spelsberoende.

Mikey Carlzon – Vår sociale kvällsreceptionist har alltid ett vänligt ord åt alla. När han inte jobbar åker han till Nashville och jorden runt för att kolla sin stora idol och väninna Bonnie Tyler.

Anna-Lena Bengtsson – Gästis egen ordningskvinna och logistikprofessor håller ordning på allt och alla och alltid med rasande fart. På hennes begränsade fritid går det lika fort. Förflutet som idrottslärare och aldrig någon tvekan när det gäller att blåsa i visselpipan.