Behandlingar

I Leninbadet kan du njuta av flera olika behandlingar.
 Här kan du läsa vad som finns att välja mellan. 
Tänk bara på att alla behandlingar måste förbokas. Vi har behandlingstider tillgängliga på förfrågan, med reservation för fullbokningar. Vid behandling ingår alltid bad i Leninbadet. Avbokning av behandlingar ska göras senast 48h innan bokad tid annars gäller full debitering.

Varm oljemassage

kevinEn väldigt avslappnande massage med varm olja speciellt lämplig vid stress, stelhet och frusenhet. Tekniken omfattar långa strykningar kombinerat med mjukare knådningar. Denna behandling stimulerar blodcirkulationen och avlägsnar djupt liggande spänningar i muskler och nervsystemet samt löser upp blockeringar i energikanalerna. En mjuk och behaglig energi lösgör sig och ger kroppen stillhet och harmoni. Behandlingen avslutas med en skön ansikts- och hårbotten massage med tryck på olika punkter.

60 minuters behandling:
måndag – torsdag 825 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 875 kr

Aromadröm

En behandling med väldoftande eteriska oljor som har god effekt på sinnet och känslorna. Du får en djup och behaglig känsla av lugn och välmående. Lugna tag och strykningar gör underverk för dina muskler och släpper på spänningarna. De doftande oljorna masseras in i kroppen, ämnen som endorfin och oxytocin tränger in i blodomloppet. Aromamassage passar speciellt dig som föredrar en mjuk massage eller har värk i kroppen. Tillsammans väljer vi ut någon av våra aromaoljor som passar dig.

60 minuters behandling:
måndag – torsdag 825 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 875 kr

40 minuters behandling:
måndag – torsdag 625 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 675 kr

30 minuters behandling:
måndag – torsdag 500 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 550 kr

Klassisk djupgående massage

N83B3512-Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen. Med olika tekniker bearbetas musklerna och tänjs ut så att bindväv och blodcirkulationen i musklerna stimuleras och musklerna blir starkare och smidigare. Hjälper dig att öppna upp ett flöde i kroppen både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den svenska klassiska massagen är djupgående och läkande. I ett inledande samtal kommer du och din massör överens om vad Du behöver just idag och efter behandlingen får du bra råd på enkla knep för att må bättre i din vardag

60 minuters behandling:
måndag-torsdag  895 kr
fredag-söndag, helg och helgafton  995 kr

40 minuters behandling:
måndag-torsdag  675 kr
fredag-söndag, helg och helgafton  775 kr

30 minuters behandling:
måndag-torsdag  550 kr
fredag-söndag, helg och helgafton  600 kr

Torrmassage

Helkroppsmassage som utförs med råsidenvantar. Massagen stimulerar flöden och cirkulationen i underhudsvävnaderna. Denna enkla reningsprocedur hjälper att ”tvätta bort” orenheter, lymfsystemet ökar, förbränning i fettvävnaderna, hjälper matsmältningen, cirkulationen, motverkar celluliter och trötthet. Massagen avslutas med en oljemassage. Denna behandling är perfekt för dig som vill rena kroppen. Ta gärna en varm dusch eller ett bad efter så vidgas porer och kanaler, vilket gör att slaggämnen lättare kan passera ut.

60 minuters behandling:
måndag – torsdag 825 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 875 kr

Heta stenar

En härlig behandling att avnjuta med heta rogivande stenar och väldoftande aromaoljor. Denna metod är välkänd för att främja djup avslappning och öka blodcirkulationen. I denna behandling håller massören de flata stenarna i händerna och kan genom lugnande rörelser och med värmen från stenarna ge en djupgående massage som frigör blockeringar och får spända muskler att slappna av. Detta ökar blod- och lymfcirkulationen och cellförnyelse stimuleras. En upplevelse som ger njutning utöver det vanliga. Heta stenar är bra för dig som har besvär med kramper, muskelspänningar, knutor, behöver varva ner/är stressad, har dålig blodcirkulation, vill ge dig själv en total avslappning. Heta stenar är inte lämpad för dig som har hjärtproblem, är gravid, har svår diabetes.

60 minuters behandling:
måndag – torsdag 845 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 895 kr

Uppfriskande kur

En energigivande massage för ansikte, nacke, dekolletage och hårbotten. Du ligger skönt inpackad i filtar och kroppen värms upp. Inledningsvis får du en skön massage av ansikte, dekolletage och nacke som följs av en rengöring och en vitaminberikad ansiktsmask. Under tiden den verkar tar vi hand om din hårbotten som får en stimulerande massage med stärkande lotion av rosmarin speciellt anpassad för att ge näring och energi. Därefter läggs en varm handduk över ansiktet och avslutningsvis en välgörande dagkräm.

30 minuters behandling:
måndag – torsdag 545 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 595 kr

Fot-och underbensmassage

Med omtanke om dina ömma ben och fötter får du en uppiggande behandling från tårna upp mot knä. Du blir skönt ompysslad med varma handdukar och genom tryck och knådningar släpper spänningar. Massagen utförs med en salt scrub, en ljuvlig kombination av havssalt och eteriska oljor. Därefter mjukgörande eukaluptuskräm som ger en svalkande känsla och ökar blodcirkulationen i benen. Denna behandling är bra för den som har stela muskler, dålig blodcirkulation, reumatiker och de som behöver hjälp med att må bättre i fötter och underben.

40 minuters behandling:
måndag – torsdag 625 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 675 kr

Ansiktsbehandling

En avslappnande och renande behandling där vi använder oss av Maria Åkerbergs produkter. Inledande rengöring av ansiktet och peeling, därefter en avkopplande massage av ansikte, nacke, axlar och dekolletage, därefter en välgörande mask. Under tiden den verkar får du en mjukgörande handmassage. Varma handdukar läggs sedan över ditt ansikte för att ta bort ansiktsmasken. Avslutningsvis appliceras en vårdande ansiktskräm. Om du väljer 60 minuter ingår även 15 min ryggmassage. (En ansiktskur för alla hudtyper som passar både henne och honom.)

60 minuter behandling:
måndag – torsdag 845 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 895 kr

40 minuters behandling:
måndag – torsdag 645 kr
fredag-söndag ,helg och helgafton 695 kr

Våga fråga! Vid samtliga behandlingar gäller att du alltid kan komma överens med massören om du vill ha kraftfull eller lätt massage eller vilka kroppsdelar du vill prioritera. Tveka heller aldrig att fråga om det är något du undrar över.

Till dig som ska ha behandling. För att behandlingen ska bli bra och avstressande vill vi att Du tänker på att:

  • …komma till receptionen i god tid för att hämta ut nyckel till badavdelningen
  • …duscha och ta på torra underkläder innan Du sätter Dig i väntrummet
  • …sitta ned i väntrummet och slappna av 5 min. innan Din behandlingstid
  • …tala om för massör om Du vill ha lättare eller hårdare massage, vill lägga mer eller mindre tid på någon kroppsdel eller om det är något annat massören bör veta innan behandlingen startar
  • …tiden är viktig! Du har bokat 30, 40 eller 60 min. och det är den tid Du har i behandlingsrummet. Om Du är försenad mister Du en del av Din behandlingstid.
  • …njuta av Din stund! =)