Behandlingar

I Leninbadet kan du njuta av flera olika behandlingar.
 Här kan du läsa vad som finns att välja mellan. 
Tänk bara på att alla behandlingar måste förbokas. Vi har behandlingstider tillgängliga på förfrågan, med reservation för fullbokningar. Vid behandling ingår alltid bad i Leninbadet. Avbokning av behandlingar ska göras senast 48h innan bokad tid annars gäller full debitering.

Klassisk djupgående massage

N83B3512-

I den världsberömda svenska djupgående massagen bearbetas musklerna och tänjs ut så att bindväv och blodcirkulation stimuleras. Massagen hjälper till att öppna upp ett flöde i kroppen både fysiskt, mentalt och känslomässigt. 
Du och din massör inleder med ett samtal om vad du behöver just idag. Efteråt får du bra råd på enkla knep för att må bättre i din vardag.

60 minuters behandling:
måndag-torsdag  695 kr
fredag-söndag, helg och helgafton  875 kr

40 minuters behandling:
måndag-torsdag  495 kr
fredag-söndag, helg och helgafton  675 kr

30 minuters behandling:
måndag-torsdag  395 kr
fredag-söndag, helg och helgafton  550 kr

Aroma~drömmassage

Det här är en underbar behandling med eteriska oljor som ger avslappning och välmående. Lugna tag och strykningar stimulerar muskler och blodcirkulation och frigör kroppens egna må-bra-hormoner endorfin och oxytocin.
Aroma-massage är speciellt bra för dig som föredrar en mjuk massage eller har värk i kroppen. Tillsammans väljer du och din massör ut vilka eteriska oljor som passar dig.

60 minuters behandling:
måndag – torsdag 695 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 875 kr

40 minuters behandling:
måndag – torsdag 495 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 675 kr

30 minuters behandling:
måndag – torsdag 395 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 550 kr

Uppfriskande kur

En energigivande massage för ansikte, nacke, dekolletage och hårbotten. 
I behandlingen ingår också rengöring av ansiktet, en vitaminrik ansiktsmask och en välgörande dagkräm. 
Den stimulerande massagen i nacke och hårbotten görs med en stärkande lotion av chili och ingefära. Under hela behandlingen ligger du skönt inpackad i filtar så att kroppen värms upp och slappnar av.

30 minuters behandling:
måndag – torsdag 450 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 595 kr

På bilden, Kevin Overby Kristensen – en av våra massörer

Varm oljemassage

kevinAtt masseras med varm olja är mycket avslappnande och speciellt lämpligt vid stress, stelhet och frusenhet.  Massören arbetar med långa strykningar kombinerat med mjukare knådningar. 
Behandlingen stimulerar blodcirkulationen och kommer åt djupt liggande spänningar i muskler och nervsystem. Kroppen får stillhet, harmoni och en behaglig energi. Behandlingen avslutas med en njutningsfull ansikts- och hårbottenmassage.

60 minuters behandling:
måndag – torsdag 695 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 875 kr

Torrmassage

Denna helkroppsmassage utförs med råsidenvantar och stimulerar flöden och cirkulationen i underhudsvävnaden. Massagen är samtidigt en reningsprocedur som hjälper till att ”tvätta bort” orenheter, vitaliserar huden och gör den len och mjuk. 
Behandlingen avslutas med en kortare oljemassage. 
Ta gärna en varm dusch eller ett bad efter, då vidgas hudens porer så att slaggämnen lättare kan passera ut.

60 minuters behandling:
måndag – torsdag 695 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 875 kr

Fot-och underbensmassage

En uppiggande behandling för alla med ömma och stumma ben och fötter. Genom varsamma tryck och knådningar från tårna upp till knäna gör massören så att spänningarna släpper. 
Massagen utförs med en mjukgörande eukalyptuskräm som svalkar och ökar blodcirkulationen i benen. Denna behandling är extra bra för dig som har stela muskler, dålig blodcirkulation eller är reumatiker.

40 minuters behandling:
måndag – torsdag 495 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 650 kr

Heta stenar

Att behandla spända muskler med hjälp av uppvärmda stenar är en massageteknik inspirerad av traditionell kinesisk medicin. Genom massörens lugnande rörelser och värmen från stenarna får du en djupgående massage som frigör blockeringar och löser upp spänningar. 
Heta stenar är bra för dig som har besvär med kramper, muskelspänningar och knutor, har dålig blodcirkulation eller bara är ute efter en total avslappning. 
(Den här behandlingen ska du dock undvika om du har hjärtproblem, är gravid eller har svår diabetes.)

60 minuters behandling:
måndag – torsdag 795 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 895 kr

Ansiktsbehandling

En klassisk och noggrann ansiktsbehandling där rengöring, peeling, hudvård samt massage av ansikte, nacke, dekolletage och händer ingår.
Vi använder oss enbart av svenska ekologiska produkter. Om du väljer 60 minuter ingår även 15 minuters ryggmassage (sammanlagd behandlingstid blir då alltså 60 min.). 
Det här är en ansiktskur för alla hudtyper och passar mycket bra för både män och kvinnor.

60 minuter behandling:
måndag – torsdag 795 kr
fredag-söndag, helg och helgafton 895 kr

40 minuters behandling:
måndag – torsdag 545 kr
fredag-söndag ,helg och helgafton 695 kr

Våga fråga! Vid samtliga behandlingar gäller att du alltid kan komma överens med massören om du vill ha kraftfull eller lätt massage eller vilka kroppsdelar du vill prioritera. Tveka heller aldrig att fråga om det är något du undrar över.

Till dig som ska ha behandling. För att behandlingen ska bli bra och avstressande vill vi att Du tänker på att:

  • …komma till receptionen i god tid för att hämta ut nyckel till badavdelningen
  • …duscha och ta på torra underkläder innan Du sätter Dig i väntrummet
  • …sitta ned i väntrummet och slappna av 5 min. innan Din behandlingstid
  • …tala om för massör om Du vill ha lättare eller hårdare massage, vill lägga mer eller mindre tid på någon kroppsdel eller om det är något annat massören bör veta innan behandlingen startar
  • …tiden är viktig! Du har bokat 30, 40 eller 60 min. och det är den tid Du har i behandlingsrummet. Om Du är försenad mister Du en del av Din behandlingstid.
  • …njuta av Din stund! =)

För dig som tycker extra mycket om att få massage rekommenderar vi varmt vårt klippkort. För endast 2225 kronor får du fem 40-minutersutersutersbehandlingar (klassisk djupgående eller aromamassage) inklusive inträde till Leninbadet. Behandlingarna går att boka måndag-torsdag och kortet är personligt.