Hotell Gästis Golfpaket, Varberg

Golfpaket

I våra golfpaket gäller greenfee för spel på en av två banor i Varberg – Harabäckens GK eller Hofgårds GK. Båda banorna ligger naturskönt strax utanför Varberg. Efter en härlig dag ute på banan väntar avslappnande spabad och en god middag i vår restaurang! Självklart ingår vår härliga frukostbuffé efter en god natts sömn!

I paketet ingår följande:

  • Övernattning
  • En greenfee för spel på Harabäckens GK eller Hofgårds GK
  • Trerättersmiddag i Gästis Kafé & Matsalar
  • Frukostbuffé
  • Ett bad i Leninbadet.

För prisuppgifter och bokning, kontakta hotellet via telefon 0340-180 50 eller mail info@hotellgastis.se

Incheckning från kl 15 (men kom gärna tidigare, vi har bagagerum).
Utcheckning kl 11.

(Observera att detta paket går ej att boka under perioden 28/6-3/8 2024)


OM BANORNA

HARABÄCKENS GK
Banan är öppen hela året med ordinarie greener. Dessutom i gott skick under hela året!
De tolv första hålen på banan är av varierande karaktär, kuperat, skog och parkkaraktär. De sista sex hålen är en utmaning med flacka hål och mer vatten. Banan har en varierande och utmanande layout du måste uppleva! 
På klubben finns också två True Golf simulatorer som är nyinstallerade säsongen 2021. Det är en härlig känsla att oavsett väder och vind kunna spela på ca 60 av världens bästa banor, en spännande upplevelse för alla golfare. Läs mer HÄR!

 

HOFGÅRDS GK
Banan ligger c:a 15 km öster om Varberg i Himleåns vackra dalgång. Halva banan spelas i ett öppet hedlandskap och halva i ett kuperat lövskogsområde som gränsar till ”Gässlösa Naturreservat” vilket är ett av Hallands vackraste bokskogsreservat. Stenån/Himleån som rinner genom banan utgör ett naturligt vattenhinder på många av hålen. 

Det är en golfbana som passar alla då det finns 5 olika tee med längd från 4000m till 6000m.  Banan har 18 hål och summa par är 70. Greenerna är relativt ondulerade.

Kvaliteten på våra greener och spelytor tillhör de bästa i vår region och banan ger Dig en golf- och skönhetsupplevelse utöver det vanliga oberoende av väder eller årstid. Läs mer HÄR!

Hofgårds GK