• Svenska
  • English

Jobba här

Jobba här

ÄR DU EN GÄSTIS?

För att vara en del av vår stab på Hotell Gästis måste du älska människor och service. Oavsett om du står i receptionen, städar rum, lagar frukost eller byter glödlampor så är du alltid ett ansikte utåt mot våra gäster. Vårt jobb är att se till att alla som besöker vårt hotell känner sig välkomna, omhändertagna och hemma. Att kunna förutse och förhoppningsvis uppfylla våra gästers önskningar är en konst i sig och något vi lär oss mer om varje dag. Men det finns en rad enkla knep att börja med: Att hälsa när du möter någon i korridoren, att bemöta både gäster och arbetskamrater med vänlighet och respekt, att efter bästa förmåga åtgärda fel eller brister, och när du är tveksam be någon annan om hjälp.

Gillar du ordning och reda (i lagom doser) samt kan ta egna initiativ är det ett plus. Har du dessutom har en fetisch för gamla prylar, böcker och kuriosa så har du kommit helt rätt! Känner du att du skulle passa hos oss? Välkommen med din öppna ansökan till info@hotellgastis.se

 

RECEPTIONIST

Vi söker just nu extrapersonal till Hotell Gästis reception. Främst helger (året om) men även för sommaren 2019. Vår högsäsong infaller v27-32 och under denna period gäller arbete både vardagar och helger.
Är du över 20 år och har tidigare erfarenhet av reception är det ett plus.
Är du alert, flexibel, bra på att bemöta människor och gärna gör det lilla extra?
Vill du jobba ihop i ett härligt arbetsteam i en arbetsmiljö utöver det vanliga?

Välkommen med din ansökan till asa@hotellgastis.se