Jobba här

ÄR DU EN GÄSTIS?

För att vara en del av vår stab på Hotell Gästis måste du älska människor och service. Oavsett om du står i receptionen, städar rum, lagar frukost eller byter glödlampor så är du alltid ett ansikte utåt mot våra gäster. Vårt jobb är att se till att alla som besöker vårt hotell känner sig välkomna, omhändertagna och hemma. Att kunna förutse och förhoppningsvis uppfylla våra gästers önskningar är en konst i sig och något vi lär oss mer om varje dag. Men det finns en rad enkla knep att börja med: ett vänligt bemötande till alla du möter i korridoren, hjälpsamhet och respekt mot gäster såväl som arbetskamrater och att efter bästa förmåga ge bästa service.

Gillar du ordning och reda (i lagom doser) samt kan ta egna initiativ är det ett plus. Har du dessutom en fetisch för gamla prylar, böcker och kuriosa så har du kommit helt rätt! Hos oss kombinerar man oftast jobb på olika avdelningar vilket gör att jobbet blir varierande.
Känner du att du skulle passa hos oss? Även om vi kanske inte söker just din kompetens just nu är vi alltid öppna för att få kontakt med nya människor med rätta inställningen!

Välkommen med öppen ansökan till asa@hotellgastis.se


KALLSKÄNKA/KAFÉ

Vi behöver nu utöka vårt gäng med en duktig kallskänka som även kan sköta sysslor i kaféet. Du ska effektivt kunna fixa våra smarriga mackor, smörgåstårtor och annat som säljs i vårt kafé.

Tjänsten är på heltid och innebär dagtidsjobb på både vardag och helg.

Vi söker en flexibel och prestigelös person som älskar service, människor och ordning och reda.
Du ska helst ha fyllt 20 år och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Hotell Gästis erbjuder en stabil arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och härliga kollegor i blandade åldrar.

Är du den vi söker?
Skicka några rader om dig själv tillsammans med aktuellt CV till:

KOCK

Gästis Kafé & Matsalar söker nu en heltidskock för arbete både dag och kväll, vardag och helg. Möjlighet till anpassade arbetstider efter önskemål/behov.

Hotell Gästis erbjuder en stabil arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och härliga kollegor i blandade åldrar.

Vi söker dig som bär ditt kockförkläde med stolthet men som samtidigt kan jobba prestigelöst i ett kökslag.
Du ska ha kockutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som kock hos oss behöver du vara driven och ganska stresstålig då vi periodvis har högt tryck vid spisen.
Erfarenhet från liknande arbete är självklart meriterande men inte ett krav.
Start så fort som möjligt.
Är du vår nästa sköna kock?
Skicka några rader om dig själv tillsammans med aktuellt CV till vår kökschef:

RECEPTIONIST

Nyfiken på jobb i Hotell Gästis reception?Är du över 20 år och har tidigare erfarenhet av reception och gästkontakt?Vill du jobba ihop i ett härligt arbetsteam i en arbetsmiljö utöver det vanliga?Jobb i Gästis reception innebär många varierande och omväxlande uppgifter.Du är alert, flexibel, strukturerad, bra på att bemöta människor och gör gärna det lilla extra.Du bör ha god datavana och tidigare erfarenhet av bokningssystem.

Jobbet innebär pass både dag/kvällstid samt vardagar/helger.

Upplärning under våren, visstidsanställning under sommarperioden och goda möjligheter till fortsatt jobb efter sommaren.Passar dig som är student?

Välkommen med din ansökan till asa@hotellgastis.se


FRUKOSTVÄRDINNA

Är du en morgonpigg och glad medarbetare med ordningssinne?Då passar du perfekt in i vår mysiga frukostavdelning.Det är du som ger gästerna den bästa möjliga starten på dagen.Gästbemötande, laganda, service och att hålla kök samt buffé fräsch är viktigt!Tidigare erfarenhet av kök och/eller restaurang är en fördel.

Upplärning under våren, visstidsanställning under sommarperioden och goda möjligheter till fortsatt jobb efter sommaren.

Jobbet innebär pass dagtid, vardagar/helger. Gärna i kombination med jobb på andra avdelningar tex städ.

Välkommen med din ansökan till asa@hotellgastis.se