Jobba här

ÄR DU EN GÄSTIS?

För att vara en del av vår stab på Hotell Gästis måste du älska människor och service. Oavsett om du står i receptionen, städar rum, lagar frukost eller byter glödlampor så är du alltid ett ansikte utåt mot våra gäster. Vårt jobb är att se till att alla som besöker vårt hotell känner sig välkomna, omhändertagna och hemma. Att kunna förutse och förhoppningsvis uppfylla våra gästers önskningar är en konst i sig och något vi lär oss mer om varje dag. Men det finns en rad enkla knep att börja med: ett vänligt bemötande till alla du möter i korridoren, hjälpsamhet och respekt mot gäster såväl som arbetskamrater och att efter bästa förmåga ge bästa service.

Gillar du ordning och reda (i lagom doser) samt kan ta egna initiativ är det ett plus. Har du dessutom en fetisch för gamla prylar, böcker och kuriosa så har du kommit helt rätt! Hos oss kombinerar man oftast jobb på olika avdelningar vilket gör att jobbet blir varierande.
Känner du att du skulle passa hos oss? Även om vi kanske inte söker just din kompetens just nu är vi alltid öppna för att få kontakt med nya människor med rätta inställningen!

Välkommen med öppen ansökan till asa@hotellgastis.se


KALLSKÄNKA/KAFÉBITRÄDE

Nu söker vi en driven person som kan jobba i vårt kök som kallskänka men även i kafét och servera våra gäster.

Tidigare erfarenhet är meriterande men inte nödvändigt. Vi lägger stor vikt vid din person och ditt engagemang. Självklart har du ett intresse för mat och en känsla för hur t.ex. en smörgås, sallad eller ett kakfat ser inbjudande ut!

Tjänsten är på heltid, dagtid och innefattar även helger.

Vi tar emot ansökan på mail och ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan på mail till emelie@gastismatsalar.se


KOCK

Gästis Kafé & Matsalar söker nu en heltidskock för arbete både dag och kväll, vardag och helg. Möjlighet till anpassade arbetstider efter önskemål/behov. Vi erbjuder en stabil arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och härliga kollegor i blandade åldrar.

Vi söker dig som bär ditt kockförkläde med stolthet men som samtidigt kan jobba prestigelöst i ett kökslag.

Du ska ha kockutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som kock hos oss behöver du vara driven och ganska stresstålig då vi periodvis har högt tryck vid spisen.

Erfarenhet från liknande arbete är självklart meriterande men inte ett krav. Start så fort som möjligt.

Är du vår nästa sköna kock?

Skicka några rader om dig själv tillsammans med aktuellt CV till vår kökschef andreas@gastismatsalar.se


SERVERINGSPERSONAL

Tycker du att service och proffsigt bemötande är det viktigaste för att en gäst ska få den absolut bästa upplevelsen vid ett restaurangbesök? Då kan det här vara rätt jobb för dig. 

Vi söker dig som är serviceinriktad och älskar att möta nya människor. Hos oss passar du in om du har glimten i ögat, är stresstålig och har förmågan att växla upp när det behövs.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen och är ”varm i kläderna”. Kännedom om viner och andra drycker är meriterande, likaså erfarenhet från bar. Öppning för både heltidstjänst och deltidstjänst.

Kanske är det just DU som blir ett av våra viktiga ansikten utåt i verksamheten?

Välkommen med din ansökan på mail till info@gastismatsalar.se