Jobba här

Jobba på hotell Gästis i Varberg, Sverige

ÄR DU EN GÄSTIS?

För att vara en del av vår stab på Hotell Gästis måste du älska människor och service. Oavsett om du står i receptionen, städar rum, lagar frukost eller byter glödlampor så är du alltid ett ansikte utåt mot våra gäster. Vårt jobb är att se till att alla som besöker vårt hotell känner sig välkomna, omhändertagna och hemma. Att kunna förutse och förhoppningsvis uppfylla våra gästers önskningar är en konst i sig och något vi lär oss mer om varje dag. Men det finns en rad enkla knep att börja med: ett vänligt bemötande till alla du möter i korridoren, hjälpsamhet och respekt mot gäster såväl som arbetskamrater och att efter bästa förmåga ge bästa service.

Gillar du ordning och reda (i lagom doser) samt kan ta egna initiativ är det ett plus. Har du dessutom en fetisch för gamla prylar, böcker och kuriosa så har du kommit helt rätt! Hos oss kombinerar man oftast jobb på olika avdelningar vilket gör att jobbet blir varierande.
Känner du att du skulle passa hos oss? Även om vi kanske inte söker just din kompetens just nu är vi alltid öppna för att få kontakt med nya människor med rätta inställningen!

Välkommen med öppen ansökan till asa@hotellgastis.se


STÄDARE

Vill du jobba i vårt fina och viktiga städteam?
Skolungdom som vi ha helgjobb?

I Gästis städ jobbar man med flera varierande städuppgifter.
Du tycker om att arbeta i grupp men kan också ta eget ansvar och arbeta självständigt.
Jobbet kräver noggrannhet och ett öga för detaljer och kvalitet.
Allt för att ge gästen den bästa upplevelsen hos oss.
Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav. Du är över 16 år.
Jobbet innebär jobb i snitt varannan helg.

Välkommen med din ansökan till asa@hotellgastis.se