Rum på Hotell Gästis i Varberg

Inget hotellrum på Hotell Gästis i Varberg är det andra likt. De har dock flera saker gemensamt: tavlorna, böckerna och den trivsamma blandningen av gammalt och nytt.

Att driva hotell i ett flera hundra år gammalt hus ger speciella förutsättningar. Hotellrummen får anpassa sig efter byggnaden både där det går och (nästan) inte går.
Därför är en del rum små, andra stora, vissa har synliga takbjälkar och oväntade prång, andra en oväntad utsikt.

Charm och bekvämlighet
Våra antika möbler, bokhyllor och vackra tavlor skapar en speciell atmosfär. Vår vurm för nostalgi och patina gör dock inte att vi gör avkall på modern bekvämlighet! Alla hotellum har helkaklade bad- och eller duschrum, tv, wi-fi, sköna sängar och allt annat en hotellgäst behöver.
Samtliga hotellrum är rökfria. Är du rökare kan du välja att bo i vår villa i rum med balkong, eller ta ett bloss i vår trivsamma röksalong.

Allt ska inte kosta
På Gästis finns också tanken att ”allt ska inte kosta”. Därför finns det i receptionen en lång lista på saker som våra gäster får låna utan att det kostar extra.
 Här finns allt från tennisracketar, hängslen och strykjärn till sällskapsspel och paraplyer och mycket mer. Här kan du dessutom alltid hämta kaffe och kaka!

Våra hotellrum finns i tre olika byggnader:

Torellska huset – 1700-talsbyggnad med reception samt Leninbadet.

Villa Gästis – en stilig privatvilla från 1894 som ligger tvärs över gatan.

Ehrenpohlska huset – ett hus med ursprung från 1700-talet som ligger bakom Villa Gästis. Här finns även hotellets restaurang.

Här hittar du mer information om Hotell Gästis olika rum.