• Svenska
  • English

Sextiofemman – för dig 65+

Sextiofemman – för dig 65+

Vi erbjuder alla seniorer övernattning, god mat och en annorlunda spaupplevelse till ett fantastiskt pris! Paketet Sextiofemman går att boka utvalda söndag- och vardagsnätter under hela 2021 (förutom perioden 21/6-9/8). Observera att minst en person per hotellrum måste ha fyllt 65 år för att ni ska kunna nyttja erbjudandet.

I paketet ingår följande:

  • Övernattning
  • Tvårättersmiddag exkl. dryck
  • Vår stora frukostbuffé
  • Bad i Leninbadet

Dessutom finns det möjlighet att köpa till olika behandlingar (Behandlingarna måste bokas i god tid, så gör det samtidigt som du bokar paketet).

På Gästis finns också tanken att ”Allt ska inte kosta”, så i receptionen finns en lång lista med mer eller mindre praktiska saker gästerna får låna utan att betala extra. Där finns allt från tennisracketar, hängslen och strykjärn till sällskapsspel eller paraplyer och här kan man dessutom alltid hämta kaffe och kaka.

Priser

En övernattning i enkelrum från 995:-
En övernattning per person i dubbelrum från 895:-

 

 

 

 

Paketen gäller en natt, men ni kan boka till en natt före eller efter paketnatten med 20% rabatt på ordinarie rumspris inklusive frukost.

Incheckning söndagar från kl 15.00 (men kom gärna tidigare, vi har bagagerum).
Utcheckning kl 11.00 måndag.

(Observera att detta paket går ej att boka under perioden 25/6-15/8 2021)

Notera att frånpriserna är lägsta pris och gäller standardrum. Priserna kan variera utefter beläggning och efterfrågan. Söndagar går att boka på lång sikt, medan nätter mån-tors släpps i mån av plats på kortare varsel.