• Svenska
  • English

GÄSTIS KAFÉ & MATSALAR

GÄSTIS KAFÉ & MATSALAR

Frukost vardagar 06-10
Frukost lördagar 07-10
Frukost söndagar 07-11
Lunch mån-fre 11.30-14
À la carte alla dagar 18-22
Kafé alla dagar 07-22

Lunchmenyn för vecka 3 hittar du HÄR!

För hundra år sedan var Gästis Matsalar ett begrepp i Varbergs restaurangliv. Hit gick varbergarna för frukost, lunch, middag, kaffe, avec och glatt sällskap.

När vi i januari 2018 öppnar nya Gästis Kafé och Matsalar i Ehrenpohlska huset – med utsikt över Brunnsparken – hoppas vi såklart att dom hittar hit igen!

För alla våra hotellgäster ingår en stor frukostbuffé på Gästis Kafé & Matsalar. Som hotellgäst har du dessutom tjugo procents rabatt på mat och dryck. Boka gärna bord direkt när du bokar rum.

I våra populära övernattningspaket ingår två- och trerättersmenyer i restaurangen, komponerade och tillagade av vårt krögarpar Maria och Mats med personal.

Mats Tovedal och Maria Christensen har i tjugo år drivit kafé och restaurang i Varberg. Deras kärlek till matlagning och till lokalproducerade, färska råvaror har gjort deras varumärke välkänt och uppskattat av varbergarna. Att kunna erbjuda detta även till våra tillresta hotellgäster känns fantastiskt spännande och roligt.

Gästis Kafé och Matsalar erbjuder frukost, lunch och middag för såväl köttätare som vegetarianer och veganer. För våra yngsta gäster finns en egen meny. Kaféet håller öppet hela dagen med kakor, bullar, smörgåsar och sallader.

Restaurangen och kaféet har fullständiga rättigheter och serverar ett gediget utbud av vatten, öl, vin och starkare drycker.

I anslutning till hotellets reception i Torellska huset finns också en välförsedd bar med tillhörande lounge som serverar enklare rätter, smörgåsar och tilltugg. Där är alla självklart välkomna att slå sig ner och umgås.

Välkomna!

Ni hittar oss på Kyrkogatan 3 vid Brunnsparken i centrala Varberg.