Vin- och matkonnässören Morgan Skantz tar er med på en resa bland vingårdar och druvor. Nytt spännande tema varje tillfälle. Provningarna är på Hotell Gästis och börjar (nästan alltid) kl 16.00. Med på provningarna är även sommelieren Barbro Strömblad.
SÖN 7/7 Alsace
SÖN 28/7 Portugal
LÖR 7/9 & SÖN 8/9 Vin & ost (3 viner och 5 ostar) Pris: 600:-/pers
SÖN 29/9 Italien
SÖN 13/10 Jura & Savoie
SÖN 27/10 Portvin Pris: 600:-/pers ****INSTÄLLT!****
SÖN 10/11 Frankrike – Gott och blandat
SÖN 24/11 Spanien – Gott och blandat
PRIS: 400:-/person och tillfälle
(5 olika viner)
Tid: 16.00
Avsluta gärna med en middag efter provningen!
Boka provning med eller utan middag på tel 0340-180 50 eller mail info@hotellgastis.se
OBS! Avbokning senast kl 12.00 fredagen innan provning.
OM MORGAN SKANTZ
Låt oss presentera den trumpetblåsande journalisten, sjöbefälet, och vinkonnässören Morgan Skantz! Morgans kulinariska resa började tidigt då han som trumpetande tonåring turnerade med ett jazzband mellan tjusiga herrgårdar och herresäten. Där övades smaklökarna upp och ett livslångt intresse väcktes.
Morgan har varit delägare i en vingård i Spanien, drivit lanthandel i Boarp med div delikatesser och eget rökeri samt skapat matbloggen ALL RIGHT tillsammans med sin vän stjärnkocken och kokboksförfattaren Stefan Holmström. Vinprovningar har han hållit i sedan 1962. Det har blivit ett antal genom året…