Familjeveckor – sportlovet på hotell

Välkomna att spendera ett dygn (eller flera) i vår avslappnade miljö.
Gå på upptäcksfärd bland alla prylar, tavlor och böcker i våra korridorer, för de minsta finns en klurig skattjakt. Häng vid brasan i vår mysiga lobby och utmana familjen på ”Fia med knuff” (eller något av alla andra sällskapsspel som finns till låns). Eller kanske ett filmmaraton på rummet med lånade dvd-filmer från receptionen.

Nere i vårt spa kan ni njuta av varmt bubbligt bad, torr- & ångbastu, kallbad, tropisk dusch och fotbad.
På kvällen njuter ni av en 2-rättersmiddag i vår restaurang Gästis Kafé & matsalar.

Förslag på aktiviteter

I Åkulla strax utanför Varberg finns fina längdspår som passar hela familjen. Modern utrustning finns att hyra och om vi har natursnö finns även en riktigt fin pulkabacke till förfogande. Läs mer HÄR!

Mysigt bad finns på hotellet men om ni är ute efter mer adrenalin kan vi rekommendera det nya aktivitetsbadet ”Pingvinen” i Varberg. I den helt nybyggda simhallen finns lekbassäng och aktivitetsbad med flera vattenrutschkanor för barn i alla åldrar, strömvirvel och klätternät samt en stor bubbelpool. Läs mer HÄR!

Om ni vill vara kulturella är museet uppe på Varbergs Fästning det självklara besöksmålet. Här kan man bland annat lära känna Bockstensmannen och bara promenaden upp genom fästningsvalven är en spännande upplevelse. Om du är nyfiken på vad Varberg mer har att erbjuda under sportlovet kan du läsa om det på Visit Varberg HÄR!

I vårt familjepaket ingår:

  • Övernattning med hotellfrukost
  • Tillgång till vårt spa vid ett tillfälle (för barn fram till kl 18)
  • 2-rättersmiddag på Gästis Kafé & Matsalar
  • Överraskning till barnen
  • Varsin bok från våra hyllor

Paketet går att boka med incheckning alla dagar 9/2-3/3.
Incheckning från kl 15.00 (men kom gärna tidigare, vi har bagagerum).

Bokas på tel 0340-180 50 eller mail info@hotellgastis.se

Välkomna!