• Svenska
  • English

Liv åt livemusiken

Liv åt livemusiken

Våra exklusiva spelningar på Gästis Kafé & Matsalar har blivit en riktig succé. Absolut närvaro av en proffsig artist plus en vällagad 3-rättersmiddag i vår varma mysiga miljö. Men det gäller att hålla sig framme, biljetterna går åt fort…

I höst presenterar vi stolt:

CHRISTIAN KJELLVANDER 4 NOVChristian Kjellvander

På scen tornar han upp sig lika orubblig, för att inte säga ointaglig, som han låter på skiva, alltid med blicken fäst vid horisonten. På varje ny skiva stakar Christian Kjellvander ut en bestämd linje som han håller från start till mål. Så här långt in i den snart tre decennier omfattande karriären framstår han som en av den svenska rockens främsta stilister och visionärer, begåvad med en sorts oängslighet och tyngd du bara får av att nöta, nöta och nöta dina färdigheter på vägar, i replokaler och i studior. I dag känns det uteslutande självklart att nämna honom jämte mästare som Leonard Cohen och Nick Cave.

 

MONEYBROTHER 15 NOV

Med hundratals konserter i ryggen, både på egen hand och med fullt band, har Anders ”Moneybrother” Wendin gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blev Moneybrother med hela svenska folket.

 

 

BOKA BILJETTER HÄR!

För mer information, ring 0340-180 50.

Villkor: Köpta biljetter (inkl middag) går inte att återköpas. Vid bokning av hotellrum med konsertpaket går övernattning inkl. frukost och spa att boka av kostnadsfritt fram till 11.00 samma dag, men konsertbiljetten (inkl middag) återbetalas ej. Ditt kvitto på betalningen gäller som inträdesbiljett och måste tas med vid ankomst. Vid köp av biljetter tilldelas du och ditt sällskap en ankomsttid. Vi ber er att hålla dessa tider för att köer och trängsel inte ska uppstå i samband med insläpp.