• Svenska
  • English

Liv åt livemusiken

Liv åt livemusiken

LIV åt LIVEMUSIKEN!
Med Ebbot Lundberg, Eric Gadd, Moonica Mac, Anders Ekborg m.fl.

”En inställd spelning är också en spelning”, sa Ulf Lundell efter ett skandalöst besök i Hultsfred 1991. Sommaren 2020 är inställda spelningar snarare regel än undantag. Men, det finns hopp!

Är vi bara tillräckligt få och tillräckligt försiktiga kan vi få samlas och för en kväll få uppleva musik ”på riktigt”. Med stor omsorg om varandra, glest utplacerade men själsligt nära.

Efter samråd med lokala myndigheter släpper vi nu 50 platser varje onsdagkväll i juni. För 995kr bjuds konsert och trerättersmiddag i ett annorlunda format. Ingen spontandans, ingen stagediving, men förhoppningsvis en minnesvärd stund tillsammans med en duktig artist. Social distans när den är som bäst! 

Konsert & 3-rättersmiddag 995:- 

Övernattning, konsert, 3-rättersmiddag, spa & frukost från 1493:- per person

10 juni – Ludwig Hart  – MER INFO KOMMER!

17 juni – Ebbot Lundberg  – FULLBOKAT!

24 juni – Eric Gadd  –  BOKA HÄR!

1 juli – Moonica Mac  –  BOKA HÄR!

Vid bokning av hotellrum och konsertpaket, välj ett pris som inte inkluderar middag. Under bokningsprocessen ges du möjlighet att lägga till ett konsertpaket (inkl. middag).

Vill du inte övernatta men boka biljett för middag och konsert är du välkommen till hotellreceptionen på Borgmästaregatan 1 där all biljettförsäljning, som inte sker i samband med rumsbokning, hanteras.

För mer information, ring 0340-180 50.

Villkor: Köpta biljetter (inkl middag) går inte att återköpas. Vid bokning av hotellrum med konsertpaket går övernattning inkl. frukost och spa att boka av kostnadsfritt fram till 11.00 samma dag, men konsertbiljetten (inkl middag) återbetalas ej. Ditt kvitto på betalningen gäller som inträdesbiljett och måste tas med vid ankomst. Vid köp av biljetter tilldelas du och ditt sällskap en ankomsttid. Vi ber er att hålla dessa tider för att köer och trängsel inte ska uppstå i samband med insläpp.