• Svenska
  • English

Liv åt livemusiken

Liv åt livemusiken

Våra exklusiva spelningar på Gästis Kafé & Matsalar har blivit en riktig succé. Absolut närvaro av en proffsig artist plus en vällagad 3-rättersmiddag i vår mysiga miljö. Men det gäller att hålla sig framme, biljetterna går åt fort…

 


ROBERT WELLS 8/7

Robert Wells som är den yngsta antagna eleven någonsin på solistlinjen i Musikhögskolan i Stockholm, inspirerad av Charlie Norman och Victor Borge, har gjort det mesta inom sin genre och i musikbranschen. Wells har bland annat skapat och producerat Skandivaniens mest framgångsrika turnéprojekt genom tiderna – ”Rhapsody In Rock”. En hyllad och folkkär show som han startade 1989 tillsammans med Gävleborgs symfoniorkester, dirigenten och årets ena turnépartner Anders Berglund. Med över 500 konserter i Skandivium, USA, Kina, Tyskland, Ryssland, England och Australien samt över 1,8 miljoner biljettköpare i ryggen fortsätter Robert Wells med den hyllade musikshowen.
Hos oss möter du Robert Wells i en lite mer avskalad version.

Boka HÄR!TIMO RÄISÄNEN 11/8

En sann entertainer, en komiker som lockar till skratt, och hinderslöst för publiken rakt in i det sällsamma allvaret.

Med en gedigen låtkatalog med bl.a megahiten “Fear No Darkness Promised Child” och hundratals gig i ryggen har Timo Räisänen gjort sig ett namn som en av Sveriges största soloartister. Göteborgssonen och f.d Hellström-gitarristen drog igång sin solokarriär 2004 och har sedan dess två gånger stått som vinnare i P3 Guld.

2016 var han med “Timo sjunger Ted” en av landets mest bokade akter. Och med den efterlängtade debuten på svenska, albumet ”Tro, hat, stöld” 2017, vann han återigen publikens såväl som medias hjärtan.

Boka HÄR!LOUISE HOFFSTEN 15/8

Louise Hoffsten är en av landets mest folkkära artister med sin respektingivande 30-åriga solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz.  Hon har även synts i tv-program som Stjärnorna på slottetMelodifestivalen och Så mycket bättre.

I mars släppte Louise sitt hyllade album ”Bringing out the Elvis” som omedelbart efter släpp hamnade 4:a på ”Sverige Topplistan”. Hon har i albumet gett Elvis låtar en personlig prägel där hon med sin passion för den amerikanska söderns musikgenre lagt grunden till temat. Under åren har hon fått otaliga kvitton på sin betydelse för musik-Sverige då hon belönats med utmärkelser som Cornelis Vreeswijk-stipendiet, TCO:s kulturpris, Evert Taube-stipendiet, Povel Ramel’s Karamelodiktstipendiet och många fler.

Boka HÄR!

 


Villkor: Köpta biljetter (inkl middag) går inte att återköpas. Vid bokning av hotellrum med konsertpaket går övernattning inkl. frukost och spa att boka av kostnadsfritt fram till 11.00 samma dag, men konsertbiljetten (inkl middag) återbetalas ej. Ditt kvitto på betalningen gäller som inträdesbiljett och måste tas med vid ankomst. Vid köp av biljetter tilldelas du och ditt sällskap en ankomsttid. Vi ber er att hålla dessa tider för att köer och trängsel inte ska uppstå i samband med insläpp.